Gangetabellen

Her kan du spille gangetabellspill. Her kan du øve på 8-gangen.


Gangetabellen Laerlet Plader

Du kan også spille minne-spillet 1 vs.

. Finn tallet som er. Animert tastaturoppsett og de skrivende opplæringshendene brukes til å korrigere feilskriving ved å vise den rette måten å skrive på for din læring- og øvingsopplevelse. Velg tabellene du vil øve på.

Her kan du øve på gangetabellene på tid. Diplom får du når du klarer den raske. Før du begynner å lete etter dyra må du velge hvilken faktor du ønsker å øve på.

Her kan du spille gangetabell minne-spill for å øve på en morsom måte. Innlogging for lærere - Norsk - English US - Español - Polski - Français FR - Italiano - Deutsch DE - Nederlands NL - Português Brasil - Türkçe. Se statistik over din udvikling i gangetabellerne og tæsk dine venner.

Lær alle gangetabellene ved å spille spill. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i tilfeldig rekkefølge. 2-gangen Gangesang 2-gangen Øv på 2-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen.

This exercise is ideal to improve your knowledge of the multiplication tables. Ingen og middels får du se et treningsbevis. De gratis skriveleksjonene utgjør den komplette Hvordan skrive-pakken.

Du kan velge mellom faktorene 1 til 12 eller flere faktorer samtidig. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du øve i tilfeldig rekkefølge i stedet. Når du tester kunnskapen din på tid kan du øve på en eller flere av gangetabellene samtidig.

Avrunding til nærmeste tier nivå 2. Its a race against the clock. Avrunding til nærmeste tier nivå 2.

Tren på en morsom måte ved å spille spill som Gangetabeller kattespill eller minne-spill. Tempotesten spillene regnearkene og ferdighetsdiplom. Avrunding til nærmeste tier nivå 1.

Du kan også velge gangetabelløvelser for 4. Ved å løse alle regnestykkene fra gangetabellen kan dere komme dere gjennom hele jungelen. Prøv så raskt som mulig å finne matchende spørsmål og svar.

Her kan du øve på 3-gangen. Safariteamet vil gi deg et kart som består av alle dyrene du må finne. Ingen og middels får du se et treningsbevis.

Her kan du spille katte-gangetabellspillet som lar deg øve på gangetabellene på en morsom måte. Finn tallet som er. Egent for barn fra 5 til 11 år.

Når du regner tabellen i rekkefølge vil svarene dobles for hver gang fordi når tallet som skal multipliseres dobles vil svaret også gjøre det. Du kan spille gangetabell-rallyspillet her og øve deg på gangetabellene på en morsom måte. Du kan øve på tabellene på flere forskjellige måter.

Matteoppgavene er enkle og greie slik at du kan komme i gang med en gang. Er du den raskeste. Avrunding til nærmeste tier nivå 1.

Diplom får du når du klarer den raske. Dette løpet mot klokken er gøy og utfordrende. You have got one minute.

Multiplikasjonstabell skyte-spillet lar deg øve på gangetabellene fra 1- til 10-gangen. Fyll in svarene og klikk på Sjekk når du er ferdig. 7-gangen er den andre av de litt vanskeligere tabellene som ofte læres bort i 5.

Med 2-gangen er det viktig å følge med. Lær gangetabellen 1-gangen Gangesang 1-gangen Øv på 1-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen. Hastighetstest X av gangetabellen.

Byg din egen gangetabel og spil gangespillet som tabelspil direkte i browseren. Oppnå høyest mulig score på 100 sekunder. In the 1 minute test you get one minute to answer as many questions as possible.

Her kan du øve på 7-gangen. Velkommen til siden for 8-gangen. Spill gjør det morsomt å lære gangetabellene.

Klikk på en av tabellene for å begynne nå. Du har 10 sekunder på deg på hver oppgave. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det.

3-gangen Gangesang 3-gangen Øv på 3-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen. Her er Øve gangetabellene nivå 1. Finn tallet som er.

Her kan du øve på 2-gangen. Velkommen til siden for 3-gangen. Du får 100 sekunder til å svare på så mange spørsmål som mulig.

Hvordan virker Multiplikasjonstabell skyte-spill spillet. Lær alle gangetabellene ved å spille spill. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i.


Posisjonssystemet Og Gangetabellen Teaching Funtastic


Gangetabellen


Puslespill Gangetabellen Puslespill Og Spill


Puslespel Puslespill Med Gangetabellen All Verdas Gaver Og Bruksting Direkte Import Fair Trade


Utskrivbare Oppgaveark For Gangetabellen Matteoppgaver


Goy Med Gangetabellen Innbundet Cappelen Damm Forlag


تويتر Barneomsorgen على تويتر Gangetabellen Opp Til 20 Math Matematikk Matte Http T Co Lregpr3nyn


Gangetabellen Trekk I Klaffene Og Sjekk Svarene Kartonert Les Lek Laer Cappelen Damm Forlag


Frk Linn Den Lille Gangetabellen Oppdatert


Gangetabellen Math School Learning Math Math Crafts In 2022 Math School Learning Math Math Crafts


Fakta Plakat Fakta Plakat Gangetabeller N A 1st Edition 2017


Gangetabellen Boker Vivo


Laer Hans Gangetabellen Forkle Spreadshirt


8 Gangen Planetpsyd


Gangetabellen 1 12 A4 By May Hilde Gullestad Tpt


Opgaveark Til 10 Gangetabellen Gangetabeller Dk


Gangetabellen Heftet Krimklubben


Den Lille Gangetabellen Multiplikasjon Ppt Video Online Laste Ned


Kims Lek Med Multiplikasjonstabellen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel